Städa med en Kärcher – Så städar du huset med lätthet

Ingen vill fastna i städning av huset, uthus, uteplatser, verandor och andra utrymmen i och runt huset. Men det är viktiga uppgifter som behöver uppmärksamhet.

Rengör i och runt hemmet med Kärcher

Ibland kan en vanlig trasa och fjädervippa helt enkelt inte räcka till. Vid sådana tillfällen är det bra att veta att Kärcher rengöringsutrustning är tillgänglig och kan ta hand om varje rengöringsuppgift och frustration.

Varumärket är känt över hela världen för sin rengöringsutrustning som säljs i mer än 60 länder. De koncentrerar sig på högtrycksmaskiner som kan ta bort även de mest envisa smutspartiklarna och sot från ytor som till exempel bilar, uppfart och väggar.

Högtryckstvättar från Kärcher

Dessa högtryckstvättar är idealiska för användning i hemmet där andra maskiner kanske inte räcker till. De är också bra för kommersiellt bruk för stora byggnader när man behöver spraya rena fönster, till exempel. De kan också användas för starkare uppgifter som att ta bort lager av gammal färg från trädgårdsbyggnader eller fiskebåtar.

Kärchers rengöringsutrustning har varit känd under lång tid för att vara effektiv för de flesta rengöringsarbeten. Det vill säga utöver rengörings med högtrycksmaskiner – för rengöring av golv och även för deras förmåga till olika vattenbehandlingar.

Dammsugare

En av deras mycket populära produkter som enkelt kan användas i hemmet och enkelt förvaras efter användning är WD1 dammsugaren. Det är idealisk för hemmabruk och för användning på och runt kontoret. Det är lätt att använda som en effektiv, stark dammsugare och du kan faktiskt använda den på plattor också för att ta bort damm och smutspartiklar.

Olika högtryckstvättar – Olika användningsområden

En av de populära Kärcher-maskinerna för hemmabruk är en mindre högtryckstvättar designad speciellt för hemmet och används i trädgården eller på betongytor som uppfarten, trappor eller verandor. Denna utrustning drivs normalt med antingen en liten bensinmotor eller el. Vissa av maskinerna kan använda tvättmedel som används i hemmet varje dag för att maximera rengöringseffekten.

Beroende på vilken användning man har tänkt sig av dessa apparater finns det ett stort urval att välja mellan. Vissa är idealiska för snabba uppgifter; andra är konstruerade och tillverkade med kommersiellt och industriellt bruk i åtanke. Du kan välja mellan Kärchers olika högtryckstvättar, från de som är avsedda för uteplatsen, till andra som är designade för allmän rengöring utomhus, exempelvis.

Vart kan man köpa en Kärcher?

Du hittar dem i utvalda butiker, stormarknader och från återförsäljare som koncentrerar sig på hushållsapparater och städutrustning. Vissa rengöringsföretag går runt och använder dessa maskiner för att rengöra människors hem och kontor; men många hushåll har sina egna maskiner också. Några av de större maskinerna används för industriella ändamål som att ta bort färg från bilar eller att få bort smuts från rännor, takplattor och smutsiga hörn på en fastighet.

Kärcher-maskiner annonseras också ut på internet av företag som marknadsför hushålls- och trädgårdsapparater. De levereras till din adress med alla dess komponenter – du måste bara följa några mycket grundläggande steg för att montera dem och har dem sedan redo för omedelbar användning.

Eftersom det finns ett sådant stort urval, väljer du de (n) som passar dina syften bäst. Att beställa på internet är inte längre skrämmande och har blivit det föredragna sättet att handla för många kunder.

Vad kännetecknar en bra högtryckstvätt?

Många märken känns igen på sina logotyper. Ett tydligt kännetecken för detta märke är den ljusa gula färgen på deras produkter. Få människor som verkligen känner till rengöringsutrustning kommer att misslyckas med att känna igen varumärket eftersom färgen är så ljus och specifik. Naturligtvis är Kärcher-namnet synonymt med rengöringsutrustning av hög kvalitet, inte bara i Tyskland där det härstammar från, utan över hela världen.

Vår städfirma är en av Sveriges största och bästa (om vi får skryta lite)städföretag. Vi levererar städservice till bokstavligen hundratals kunder varje månad. Vi är också mycket medvetna om rengöringsmedels påverkan på miljön och därför försöker vi göra vårt bästa för att minimera eventuella negativa effekter när det gäller användning av dessa högtryckstvättar. För att hjälpa till att upprätthålla en grön miljö använder vi återvunna material när det är möjligt. För att boka ett bra städföretag i Umeå eller om du vill veta mer om oss, kontakta vår kundservice!